Hirdetés

Borzalmas tett: halálra éheztették egyéves kislányukat a fiatal szülők

Garai Kitti portré Garai Kitti

Az édesapa bűnösnek vallotta magát a bíróságon. 

A napokban hozott döntést a bíróság annak az apának az ügyében, aki 2021. júniusában párjával együtt halálra éheztette egyéves kislányukat, miközben ők napi szinten gyorséttermi ételeket ettek. 

A 26 éves Christian Miguel Bishop-Torrence és a 24 éves Sage Angel Rose Wright annyira elhanyagolták gyermeküket, hogy a kicsi alultáplálttá vált. A halála pillanatában kevesebb súlyt nyomott, mint amennyivel megszületett - írja a Tények. A portál beszámolója szerint kislányuk, a kis Georgia fuldokolni kezdett, alig kapott levegőt. Ekkor az apa egyik barátjának a javaslatára bevitték a kórházba a kislányt, aki nem sokkal később meghalt.

A rémült orvosok értesítették a Wichita Falls-i Rendőrkapitányság munkatársait, akik megállapították, hogy a baba súlyosan alultáplált volt, sőt sebeket is találtak a testén. A nyomozók szerint a nő és a férfi is tisztában volt azzal, hogy a kicsi hónapok óta csak soványodik, mégsem tettek semmit a tragédia elkerülése érdekében. A kicsi Georgiának az orvosok szerint már 9 és 11 kilogramm között kellett volna lennie ennyi idős korára. Ehhez képest 3,85 kilo volt halálakor.

A házaspárnak volt két idősebb gyyermeke is, akiket szintén éheztettek, azonban mivel ők idősebbek, így a szakemberek szerint várhatóan felépülnek majd. 

Christian-t és párját még a kislány halálának napján letartóztatták, kihallgatták és őrizetbe vették, a bíróság azonban csak a napokban hozta meg a döntést az ügyükben. 

A férfit életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, a nőre azonban még további tárgyalások várnak.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés