Hirdetés

Csak gratulálni akart Hosszú Katinka kislányának születéséhez, de az újdonsült apuka óriási hisztit csapott

Nap Híre portré Nap Híre

A házaspár tavalyi lagziján zenélő DJ Lennard akart gratulálni. Nem kellett volna.

Ahogy a Naphire.hu is beszámolt, megszületett Hosszú Katinka és férje, Gelencsér Máté első gyermeke. A kislány, akinek születéséhez Orbán Viktor is gratulált, ilyen tündérien bújt édesapjához

A miniszterelnökön kívül rengetegen gratuláltak a párnak a gyermekáldáshoz, köztük a tavalyi lagzijukon zenélő DJ Lennard is, aki megosztott néhány képet erről a kedves közös emlékről, ám ezzel nem nyerte el Gelencsér Máté tetszését - írta a Ripost.

"Nem engedélyeztük az esküvői képeink, videóink felhasználását! Felháborítónak tartjuk ennek publikálását. Kérlek, szedd le a posztot!” - írta az újdonsült apuka a poszthoz annak ellenére, hogy a képeken nem ők láthatóak, hanem két esküvőhöz kapcsolódó tárgy.

A kommentelők ezután természetesen azonnal szétszedték Gelencsért. "Szerintem semmi rosszat nem csináltál azzal, hogy kitetted a posztot. De hát ilyen, amikor a szart felteszik a polcra és lekvárnak képzeli magát... Azt hiszi mindenhova beszólhat, megmondhatja, ki hova és mit posztolhat” - írta egyikük.

"Alapjában soha senkit nem olyan formában osztottam meg bárhol is, ami ha fordítva lenne, én nem örülnék. Azt elfogadom, hogy mindenkinek más az ingerküszöbe, és szerencsére már láttam elég napot, hogy beismerjem, ha hibáztam" - reagált a kitörő kommentháborúra a lemezlovas.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés