Hirdetés

Rendkívüli: Cristiano Ronaldo azonnali hatállyal távozik a Manchester United-tól

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Azonnali hatállyal távozik a Manchester United csapattól az ötszörös aranylabdás támadó, Cristiano Ronaldo - közölte kedden az angol első osztályú labdarúgó csapat.

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, az elmúlt időszakban elmérgesedett a kapcsolat Ronaldo és az angol csapat között, miután a portugál sztárjátékos korábban otthagyott egy bajnokit. Nemrég ezzel kapcsolatban interjút is adott, ami után a Manchester United kiadott egy közleményt, amiben úgy fogalmaztak, hogy megtették a megfelelő lépéseket a játékos legújabb interjújára reagálva.

Egy névtelenséget kérő forrás a klub nyilatkozata után azt állította, hogy a United vezetősége mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb felbontsa a 37 éves játékos júniusig szóló szerződését, sőt szerződésszegés miatt perre készülnek.

Úgy látszik, hogy az ügyvédek villámgyors munkát végeztek, hiszen a klub múlt pénteki közleménye után kedd délután robbant a bombahír, hogy felbontották a szerződést Ronaldoval. A Manchester United a hivatalos honlapján az alábbi közleményt osztotta meg a rajongókkal: 

Cristiano Ronaldo közös megegyezéssel, azonnali hatállyal távozik a Manchester Unitedtől. A klub köszönetettel tartozik neki az elmúlt időszakban nyújtott teljesítményéért. Minden jót kívánunk neki és családjának a jövőre nézve

- írták, majd hozzátették: a Manchester Unitednél továbbra is mindenki arra összpontosít, hogy Erik ten Hag irányításával a csapat folytatni tudja a fejlődését.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés