Hirdetés

Nagy a baj C. Ronaldo családjában, ennek csúnya vége lesz

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Az elmúlt egy évben sokminden megváltozott Georgina Rodriguez viselkedésében, ami miatt a pletykák szerint komoly hullámvölgybe került a sztárfocistával való párkapcsolata.

A focista és a modell öt gyermeket nevelnek együtt, közülük kettő közös. Azonban, mint ismert, tavaly hatalmas tragédia érte a családot, amikor Rodriguez a vártnál korábban adott életet ikergyermekeinek: egyiküknél komplikációk léptek fel, és életét vesztette. Ez hatalmas törés volt az egész család számára, de Georginát még nehezebben érintették a történtek.

A pár azonban nem titkolózik a rajongók előtt, a magánéleti kérdésekről is egyre nyíltabban beszélnek a sajtónak, ráadásul a modell netflixes sorozatában is pikáns részletek hallhatók.

Azonban nemrég kiderült, hogy Ronaldo spanyol-argentin kedveséről, hogy az utóbbi hónapokban igencsak megváltozott a viselkedése, szinte csak árnyéka egykori önmagának.

A fiatal nő önelégült és gőgös lett kedvese szerint, a gyerekeket és a családot háttérbe szorítva csak magával foglalkozik, amiből Ronaldonak egyre inkább elege van - írja a Bors

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés