Hirdetés

Centiken múlt a súlyos baleset az M3-ason: életeket mentett a közutas - Videó

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Június végén a kora reggeli órákban defekt miatt pördült szembe a forgalommal egy személyautó az M3-as autópályán. A járműben egy család utazott, a balesetet követően pedig mindhárman kiszálltak a szalagkorlátot eltaláló járműből, sőt elkezdték a sztráda belső sávjában kicserélni a defektes kereket.

A Magyar Közút beszámolója szerint egy autós bejelentés tett, így egy forgalomtechnikai művezető pár perc alatt kiért a helyszínre, és azonnal biztonságos helyre terelte a családot. A közútkezelő szerint a családnak valószínűleg fogalma sem volt róla, hogy mekkora életveszélyben van - írják a közösségi oldalukon megosztott posztban, ami mellé egy videót is feltöltöttek a szokatlan esetről.

Kollégánk úgy döntött, hogy életét kockáztatva kihozza az autót is, ezzel elkerülve a további baleseteket. Ekkor megállt benne az ütő, ahogy beült az autóba, ugyanis két másik jármű majdnem belerohant. Szerencsére nem történt baj. Kiszállt, és láthatósági mellényével jelzett az autósoknak, hogy nehogy tragédia legyen, ezután kivitte a rendőrök megérkezésekor a leállósávba a kocsit – írta a társaság.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés