Hirdetés

Celine Dion megrázó üzenet osztott meg: őszintén vall állapotáról - videóval

 portré

Rejtélyes betegség gyötri a világhírű énekesnőt, Celine Diont. Most megint kiállt rajongói elé, és egy rövid, de érzelmes videóüzenetben, őszintén vallott állapotáról. 

Sajnos, a népszerű énekesnő az utóbbi két évben nem először kényszerül lemondani fellépéseit. Emiatt budapesti koncertjének időpontja is megváltozott.

A vidófelvétel önmagáért beszél. A megtört művész, elcsukló hangon mondja el, hogy kicsit már jobban érzi magát. Korábban titokzatos izomfájdalmak miatt kellett lemondani turnéja állomásait. Azt megelőzően pedig a kovid lezárások miatt törölték fellépéseit.

Azt mondta, hogy állapota lassan javul és ez nagyon idegesíti, de egyszerűen nem akar a színpadra állni, amíg nem érzi magát tökéletesen. Gyógyszereket kap és kezeléseket, de az izomgörcsei még mindig vissza-visszatérnek. Hiányzik neki a közönsége és nagyon várja, hogy újra színpadra állhasson. Megköszönte rajongóinak a támogatásukat, a sok szeretet amit küldenek neki és elmondta, hogy ő is nagyon fáradt ettől a várakozástól, ami az állapota miatt alakult ki. 

Magyarországi fellépése a Papp László Arénában, így 2023. március 16., 19.30-ra lett módosítva. Gyógyulj meg Celine, mert Budapest nagyon vár!

Fotó: YouTube-screenshot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés