Hirdetés

Büszke a 78 éves kunhegyesi polgármester a 18 éves feleségére

 portré
Nem foglalkozik a kunhegyesi polgármester az őt - 60 évvel fiatalabb felesége miatt - kritizálókkal. A lány nemcsak a fiatalságát, de egy négyéves gyermeket is hozott a házasságukba.

Mint azt a naphire.hu is megírta, a 78 éves polgármester szombaton vette feleségül a 18. éves lányt, aki egy négyéves gyermeket is hozott a házasságba. A nagy korkülönbség azonban szóba sem kerül közöttük – mondta Szabó András polgármester a Tények Plusz műsorában.

"Nagyon sokan pozitívan álltak hozzá, persze volt, aki szememre vetette, hogy hát nem biztos, jó lesz ez. Túlzottan is idős vagyok, azt elismerem, a feleségemhez, de hát ő is, én is, mind a ketten szeretjük egymást. Fel sem vetődik ilyesmi, hogy ki hány éves. Rettenetesen tiszteljük egymást, soha nem is veszekedtünk. Minden rendben van és rendben is lesz addig, amíg nekem más problémáim nem lesznek" – magyarázta a férfi.

Szabó András úgy véli, a korkülönbség ellenére könnyen megértik egymást, és az értékrendjük is hasonlít, ezért jönnek ki jól egymással.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés