Hirdetés

Kisbusz ütközött a HÉV-vel, sok sérült van - fotó erős idegzetűeknek

Nap Híre portré Nap Híre

Kisteherautó ütközött a HÉV-vel a IX. kerületi Soroksári úton, Pesterzsébet felső rendezőnél - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság csütörtök reggel a honlapján.

A baleset miatt forgalmi akadályra kell számítani az érintett szakaszon. A helyszínre riasztották a fővárosi hivatásos tűzoltókat és a mentőket is - írták. Az MTI információi szerint a balesetben többen megsérültek.

Egy másik baleset is történt az országban csütörtök reggel. Baleset és a biztosítóberendezés meghibásodása miatt késnek a vonatok a hegyeshalmi fővonalon - közölte a Mávinform.

A Győr-Moson-Sopron vármegyei Öttevény határában egy vonat oldalának ütközött egy személyautó a Lébény felé vezető szakaszon lévő, Miklósi úti vasúti átjárónál.

Tatán a biztosítóberendezés meghibásodása miatt lassul le a forgalom, Herceghalom és Bicske között pedig fakidőlés miatt csak egy vágányon közlekedhetnek a szerelvények. A két korlátozás miatt a hegyeshalmi fővonalon akár 30-45 perccel hosszabb menetidőre kell számítani a reggeli, délelőtti órákban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés