Hirdetés

Brutálisan kiütött egy férfit és egy nőt egy biztonsági őr Miskolcon

Nap Híre portré Nap Híre

Két embert is kiütöttek Miskolcon, a Tiszai pályaudvarnál. Az esetről videó is készült.

A félperces videón az látható (ezt itt nézheti meg), hogy egy félmeztelen férfi valamin veszekszik az egyenruhás férfival, miközben egy nő próbálja csillapítani, távol tartani őt - írja az RTL.

A dulakodás azzal végződik, hogy a félmeztelen férfit az egyenruhás egy jobbegyenessel kiüti, majd a nőt egy balhoroggal a földre küldi.

A ruházatából ítélve – fekete egyenruha, láthatósági mellény, fekete baseballsapka – az egyenruhás vasúti biztonsági őr lehetett, teszi hozzá a lap.

Megkeresték a MÁV-ot is, ahonnan azt válaszolták, hogy a felvételen látható incidens október 7-én történt a Tiszai pályaudvar előtti téren. A MÁV, amint értesült a történtekről, felszólította a szolgáltató céget az esemény azonnali kivizsgálására.

A videón látható vagyonőr, nem a MÁV-Volán csoport munkavállalója, hanem a vasúttársaságnak személy- és vagyonőri szolgáltatást biztosító cég dolgozója, tették hozzá.

A szolgáltató cég munkavállalóját szolgálati ideje alatt érte a támadás, az incidenst pedig rendőri intézkedés követte. Az ügyben rendőrségi eljárás van indult, közölte a MÁV.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés