Brutális gyilkosság egy Magyar községben, baltával ölte meg élettársát majd felgyújtotta a holttestet egy nő

  • Bűnügy
Farkas Nóra portré Farkas Nóra

2022. január 1-jén ököllel majd baltával verte halálra élettársát egy nő Bajóton. A holttestet úgy próbálta eltüntetni, hogy felgyújtotta azt. 

Az elkövetés eszköze
Az elkövetés eszköze Ügyészség

Különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossággal vádolják azt a nőt, aki a Komárom-Esztergom Megyei Bajóton, egy vita hevében többször ököllel majd baltával is megütötte élettársa fejét. Ezután a tettes egy kabáttal takarta be áldozata felsőtestét, ami alá fahasábokat és papírt tett. A morbid farakást felgyújtotta és elhagyta a helyszínt, ahol a bántalmazás és a tűz következtében az élettársa elhunyt. 

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a nővel szemben a Tatabányai Törvényszékre. A főügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a törvényszék fegyházbüntetést, valamint közügyektől eltiltást szabjon ki vele szemben – áll az ügyészség közleményében.

Cimkék:
  • Gyilkosság
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet