Hirdetés

Brutális gyilkosság Budapesten: konyhakéssel szúrtak le egy alvó férfit

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Megtörtént a vádemelés azzal a férfival szemben, aki konyhakéssel mellkason szúrta ismerősét egy használaton kívüli épületben, Budapest XVII. kerületében.

A vád szerint a tettes egy régi bakterházépületben élt egy nővel, a páros tavaly decemberben ismerkedett meg a sértettel, akit ezután befogadtak magukhoz, így a férfi is beköltözött a romos épület egyik szobájába. A két férfi tavaly decemberben szóváltásba keveredett egymással, miután alkoholos italt fogyasztottak, a nő hívta ki a rendőröket. A járőrök megnyugtatták a férfiakat, majd távoztak a helyszínről.

Az elkövető az éjszaka folyamán aztán felkelt, és közölte az élettársával, hogy megöli a sértettet. Ezután magához vett egy nagy méretű konyhakést, majd átment a sértett szobájába, és a dunyhán keresztül mellkason szúrta az alvó, ezáltal védekezésre képtelen férfit - írja az Index.

A sértett közben segítségért kiáltott, a nő pedig riasztotta a mentőket és a rendőröket. A megszúrt férfit kórházba szállították, de az életét már nem lehetett megmenteni. A Fővárosi Főügyészség a vádlottal szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozta azzal, hogy a férfi feltételes szabadságra nem bocsátható.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés