Hirdetés

Megrázó üzenet Bruce Willis feleségétől

Morvay Péter portré Morvay Péter

Bruce Willis felesége, Emma megrázó üzenettel fordult a lesifotósokhoz, azt kéri, hogy ne kiabáljanak rá a beteg színészre.

Emma Heming Willis közzé tett egy videót tett az Instagramon, amelyben arra kérte a fotósokat és videósokat, hogy ne kiabáljanak a Die Hard sztárjával, amikor az a nyilvánosság előtt szeretteivel tölti az idejét - írja a Los Angeles Times.

Nemrég drámai képek láttak napvilágot a nagybeteg világsztárról.

Bruce Willis demenciában szenved, csak segítséggel tudja elhagyni otthonát
Bruce Willis demenciában szenved, csak segítséggel tudja elhagyni otthonát LA Times

Bruce Willisnél nemrég demenciát diagnosztizáltak, és a színész állapota az utóbbi időben súlyosbodott.

Korábban már Sylvester Stallone is drámai híreket közölt barátja állapotáról.

A család februárban hozta nyilvánosságra azt, hogy Willis „állapota előrehaladt”, mióta tavaly tavasszal afáziát diagnosztizáltak nála, és – mint írták – ez a 

„kegyetlen betegség csak egyik tünete annak, amivel Bruce szembenéz".

"Ez kérés a fotósoknak és a videósoknak szól, akik exkluzív felvételeket igyekeznek szerezni a férjemről” - mondta Heming Willis Instagram-üzenetében.

„Tudom, hogy ez a munkájuk, de ... kérem, ne kiabáljanak a férjemmel, és ne kérdezgessék, hogy van, vagy ilyesmi ... csak ne tegyék, oké? Adjanak neki teret, hagyják, hogy a családunk - vagy bárki, aki aznap vele van - biztonságosan eljuttassa őt A pontból B pontba.”

„Ha valaki demenciában szenvedő embert gondoz, tudja, milyen nehéz és stresszes lehet a beteggel biztonságosan navigálni, még akkor is, ha csak egy csésze kávét szeretne meginni.”

2022 márciusában Willis családja bejelentette, hogy a 67 éves akcióhős „visszavonul” színészi karrierjétől, mert egy olyan neurológiai rendellenességtől, afáziától szenved, amely befolyásolja a kommunikációs képességeit. 

A múlt hónapban a család közölte, hogy a pontosabb diagnózis szerint Willis demenciával küzd.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés