Hirdetés

Ez gyors volt: egy év házasság után válik Britney Spears

Nap Híre portré Nap Híre

A válókeresetet az énekesnő férje, Sam Asghari nyújtotta be.

Ez gyors volt: egy év házasság után válik Britney Spears

Egy év házasság után válik Britney Spears amerikai énekesnő és férje Sam Asghari iráni modell, edző - írja a Telex. A hírek szerint a férfi nyújtotta be a válókeresetet a "kibékíthetetlen ellentét" miatt. Az énekesnő és a modell kötött házassági szerződést, ám úgy tudni, a férfi ezt is meg fogja támadni a bíróságon, és házastársi tartásdíjat is követel az énekesnőtől.

Asghari a különválás dátumaként 2023. július 28-át tüntette fel.

Britney Spears hét hónappal gyámsága feloldása után tavaly júniusban házasodott össze Sam Asgharival Los Angelesben. Spears és Ashgari még 2016-ban találkoztak, amikor a férfi 22 éves volt, az énekesnő pedig 34. Öt év várakozás után jegyezték el egymást, miután az apja jogi felügyelete véget ért, tavaly áprilisban az énekesnő bejelentette, hogy terhes, egy hónappal később azonban elvetélt.

A botrányhős énekesnőnek ez volt a harmadik házassága, ám nem ez volt a legrövidebb, ugyanis az első csak 55 óráig tartott. 2004-ben Las Vegasban összeházasodott egy gyerekkori barátjával, Jason Alexanderrel, de az esküt a hatóságok két nap múlva érvénytelenítették.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés