Hirdetés

Nincsenek szavak: halálos autóbalesetet szenvedett egy kismama, aki éppen a kórházba tartott szülni

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A fiatal kismama, a meg nem született gyermeke és a nő édesanyja is életét vesztette a tragédiában.

Egy várandós nő november 8-án az édesanyjával együtt halt meg egy szörnyű autóbalesetben, miközben éppen a kórházba tartott, hogy életet adjon a gyermekének. A baleset szerdán tötént a brazíliai Caceredesben. A 26 éves Karolaine Vieira Palermonak korábban két vetélése volt, így már nagyon várta, hogy a kezében tarthassa a gyermekét, ám erre sajnos már nem kerülhetett sor.

A sajtóhírek szerint az autó, amelyben a 26 éves nő az édesanyjával utazott összeütközött egy másik járművel, ami a rossz időjárási körülmények miatt megcsúszott az úton. A sofőr állítólag áttért a szemközti sávba, ekkor ütközött össze Palermoék autójával, ami az ütközés következtében szó szerint kettészakadt - írja a The Sun.

Karolaine édesanyja, a 49 éves Ivonete Vieira Palermo a helyszínen életét vesztette. A kismamát kórházba szállították, ám a gyermeke életét nem lehetett megmenteni, néhány órával később pedig ő is elhunyt. Az autóban ült a gyermek édesapja is, aki könnyebb sérüléseket szenvedett.

Nagy álma volt, hogy anya lehessen

- nyilatkozta a helyi sajtónak Karolaine unokatestvére, Maria Julia Palermo, aki hozzátette azt is, hogy az egész családot sokként érte a tragédia, ugyanis úgy búcsúztak el tőlük, amikor a kórházba indultak, hogy később egy újabb családttaggal térnek majd haza - végül hárman elhunytak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés