Hirdetés

Szalai Ádám verekedett a fővárosban, már a rendőrség is nyomoz az ügyben

Garai Kitti portré Garai Kitti

Budapesten keveredett verekedésbe a magyar válogatott korábbi csapatkapitánya, Szalai Ádám. Egy férfi azt állítja ugyanis, hogy a példaképének tartott focista december 29-én megrúgta őt. Szalai Ádám is reagált a történtekre: a Blikknek elárulta, csak a testvérét védte meg, akit részeg fiatalok inzultáltak. 

"Bocsánat, bocsánat, nem akartam balhét, és elmondom, ahányszor akarod, csak hagyj minket elmenni. Így kérleltem Szalait, miután földre vitt a főváros közepén, a kedvenc szórakozóhelyemtől ötven méterre" - idézte fel a történteket a 21 éves Zsombor, akit állítólag Ádám megrúgott. 

Zsombor elmesélte, a balhé abból alakult ki, hogy a buli után a barátaival az utcán megkérték Szalai Ádám öccsét, hogy készítsen egy képet róluk. A sztárfocista öccse ezt elutasította, majd Zsombor, aki túl volt már néhány italon, trágár szavakkal illette őt. A fiatal férfi szerint a focista meghallotta, hogy f*szfejnek nevezte az öccsét, mire odament hozzá és ordibálni kezdett vele, majd mellkason rúgta. "A földre kerültem, és még akkor is belém rúgott" - állítja Zsombor.

Zsombor egyébként pár nappal a történtek után úgy véli, nem kellett volna beszólnia a focista öccsének, de a verést akkor sem érzi azzal arányosnak. "A legfájóbb nekem mégis az, hogy pont Szalaiban kellett csalódnom, akit eddig rettenetesen tiszteltem" - mondta a lapnak.

Szalai Ádám máshogy emlékszik a történtekre

Hivatkozás másolása

"Valójában az öcsémmel voltam egy találkozón, majd az elköszönésünk után azt láttam, hogy négy, nagyon részeg fiatal körbeveszi a testvéremet, az egyikük pedig olyasmit üvöltött az arcába, ami itt idézhetetlen lenne, de támadásra utalt. Jó néhány méternyi távolságból is úgy értékeltem, hogy meg akarják verni a testvéremet. Ezt természetesen nem hagyhattam, visszarohantam, majd egy rúgással eltávolítottam a testvéremtől az üvöltöző embert" – mondta a focista, hozzátéve, hogy minden körülmények között megvédi a családtagjait. 

Szalai az esettel kapcsolatban elmondta, hogy nem igaz, hogy a földön fekvő embert megrúgta. "Úgy tudom, szelfizni akartak a testvéremmel, amire ő nem volt hajlandó, ebből alakult ki a szóváltás. Amikor pedig négyen körbevették, ténylegesen fenyegetve érezte magát" - mondta.

A megrúgott fiatal férfi feljelentést tett a rendőrségen. Az ügyben ismeretlen tettes ellen rendeltek el nyomozást garázdaság gyanúja miatt. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés