Hirdetés

Botrány a temetőben: tömegverekedés tört ki a temetésen, machetével és kalapáccsal támadtak egymásnak

Garai Kitti portré Garai Kitti

A brit rendőrség durva videót tett közzé arról a tömegverekedésről, ami egy walesi temetőben tört ki még tavaly augusztusban. A harcoló családok machetékkel, kalapácsokkal és baseballütőkkel estek egymásnak. A balhéban ketten sérültek meg.

Az RTL azt írja, a tömegverekedés négy ellenséges család között tört ki, akik tavaly nyáron a walesi Swansea városában lévő Morriston krematóriumban tartott temetésen vettek részt. A balhéről készült felvételeken egy furgonos üldözés is látható. Egy másik jelenetben az egyik férfi egy téglával dobott meg egy másikat, de akadt olyan aki, aki kalapáccsal esett neki ismerőseinek.

Nem világos, hogy a családok min veszekedtek, bár a Wales Online arról számolt be, hogy az incidens csak a legutóbbi volt az összecsapások sorában

Carl Price nyomozó felügyelő az esettel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy az erőszak mértéke, a helyszín és a másokkal szembeni tiszteletlenség is sokkolta az embereket.

"Figyelembe véve, hogy milyen fegyvereket használtak és milyen járművekkel közlekedtek a temetőben, szerencse, hogy senki nem halt meg" – tette hozzá. Az incidens óta hét férfit börtönbe zártak.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés