Hirdetés

Botrány az RTL-nél, felrobbant a stúdió, annyira ciki volt ez a jelenet

Nap Híre portré Nap Híre

Rendkívül ciki jelenet zajlott le az RTL Cápák között című műsorában, miután egy vállalkozó nem akart beleinni a saját energiaitalába. 

Kendefi Attila saját bevallása szerint a világpiacon egyedi kriptoprojektet hozott létre, azonban a bemutatkozása cseppet sem volt zökkenőmentes a Cápák között stúdiójában. Az 52 éves győri vállalkozó a CryptoDrinks nevű energiaitalt álmodta meg, és minden egyes ital címkéjéhez egyedi kódot rendelt, amellyel regisztrálva kriptovalutához juthatnak a fogyasztók - írja az nlc.hu. A vállalkozása bővüléséhez 31 millió forintot kért a cápáktól, 10 százalék tulajdonrészt kínálva. Azonban a cápákat nem győzte meg, főleg úgy, hogy nem volt hajlandó megkóstolni a saját termékét.

Balogh Petya ugyanis próbált segíteni és megkínálta Kendefi Attilát a saját termékével, ám kiderült, ő nem fogyaszt energiaitalt. "Az ciki nem, amikor a saját termékedet sem iszod meg? - kérdezte a ledöbbent cápa, mire a vállalkozó pontosított: "én keveset fogyasztok belőle, inkább így mondanám." 

Attila pénzügyi ajánlatát a cápák nem találták elfogadhatónak, így a befektetés elmaradt. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés