Hirdetés

Elszakadt a cérna, ugorhat Meghan Markle új munkája

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Harry herceg és Meghan Markle 2020 őszén jelentette be, hogy több millió dolláros szerződést kötöttek a Netflix-szel. Az üzlet pontos részletei nem ismertek, de egyes bennfentesek szerint a 100 millió dollárt is meghaladja. Most azonban nagyon úgy néz ki, hogy az együttműködés fordulóponthoz érkezett, és a streamingszolgáltatónak át kell gondolnia, hogyan tovább. 

A Netflix rekord gyorsasággal veszíti a feliratkozókat, és jelenleg nem olyan biztosak abban, hogy megéri befektetni a párba, sőt állítólag más problémák is akadtak a felek között - adta hírül a Cosmopolitan.

Az Archewellnél, amely Meghan Markle és Harry herceg tartalomszolgáltató cége, nincs olyan tartalom, amelyből a Netflix pénzt kereshetne. A legtöbb fontos eseményről a királyi család utasítására ki vannak tiltva a forgató stábok, így az izgalmas részletek zárt ajtók mögött történnek.

Jelenleg egyre tovább nő a szakadék a pár és a szolgáltató között, mivel a Netflix nemrég lefújta a Pearl című műsor gyártását is, ami szintén Meghan és Harry nevéhez köthető. Pedig nagy szükségük lenne az együttműködésre, mert ez az egyik legfontosabb bevételi forrásuk.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés