Hirdetés

Borzalom Jordániában: egy szelfibe halt bele a magyar fitnesztréner, Zsuzsi

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

A Naphire.hu információi szerint egy szikláról zuhant a mélybe, miután egy fénykép készítése után megcsúszott.

Fittmóka néven építette a karrierjét évek óta, óvodáskorú gyermekektől időskorúakig rendszeresen tartott tornákat. Meggyőződése volt, hogy az egészségünket mozgással és tudatos táplálkozással 100 évig is megőrizhetjük. A Naphire.hu információi szerint Kozma Zsuzsi hétfőn az életét vesztette, egy szelfit követően csúszott meg egy sziklán, majd a mélybe zuhant.

A kisvárdai születésű, de évek óta Budapesten élő Zsuzsi halálhírét egy közeli ismerőse a közösségi oldalán megerősítette. A bejegyzése alá százával érkeznek az együttérző részvétnyilvánítások, láthatóan többen is értetlenül állnak a tragikus hír előtt, ami váratlanul érte őket. Kérdéseikkel kapcsolatban a közeli ismerős azt is elárulta, mi történt pontosan.

Az általa megosztott információk szerint Zsuzsa Jordániában volt kísérője egy hegymászó csoportnak, de egyedül hagyták, biztosítás nélkül. A Naphire.hu úgy tudja: a nő állítólag felmászott egy sziklára, ahol lótusz ülésben készített egy képet, majd amikor felállt, megcsúszott és a mélybe zuhant.

Címlapfotó: Facebook/Fittmóka-Kozma Zsuzsannával

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés