Hirdetés

Halálos baleset történt a csengeri börtön építkezésén, meghalt egy börtönőr

Nap Híre portré Nap Híre

A börtönőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem lehetett megmenteni.

"Halálos munkahelyi baleset történt a csengeri börtön építkezésén csütörtök délelőtt. Olyan súlyosan megsérült szolgálatteljesítés közben Fehér László bv. főtörzszászlós műveletirányító kollégánk, hogy a helyszínen életét vesztette"

- olvasható a büntetés végrehajtás hivatalos honlapján megosztott közleményben. Mint írták, a szolgálatot teljesítő börtönőr éppen az építőanyagok deponálásában közreműködött, amikor baleset érte.

"A helyszínen dolgozó munkatársaink azonnal a segítségére siettek és értesítették a mentőszolgálatot, azonban a gyors és szakszerű ellátás ellenére, sajnos már nem tudták megmenteni az életét" - tették hozzá, majd kiemelték azt is, hogy

a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

"Személyében mind emberileg, mind szakmailag egy rendkívüli kollégát, egy kiváló szakembert veszített el a testület. 2016-ban a büntetés-végrehajtási szervezet napja alkalmából Büntetés-végrehajtási Szolgálatért Emlékplakett ”Bronz„ fokozata elismerésben, majd 2023-ban 50. születésnapjára miniszteri jutalomban részesült" - írták az áldozatról.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés