Hirdetés

Most kiderült: ezt mondta börtönbe vonulása előtt Lagzi Lajcsinak Zalatnay Cini

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Néhány nappal ezelőtt végül be kellett vonulnia a börtönbe Galambos Lajosnak, aki a szintén börtönviselt énekesnőtől kért tanácsot. 

A büntetésen kívül az is közös a két sztárban, hogy mindkettejüknek súlyos betegséggel kellett megküzdenie a rácsok mögött. Zalatnay Sarolta a Blikknek azt mondta: egy zenésznek, akinek különösen fontos a szabadság, talán még rettenetesebb átélni a bezártságot

"Amikor korábban beszéltünk, azt tanácsoltam neki, ha már látja, hogy mindenképp menni kell, ne húzza az időt, menjen be emelt fővel, tisztességesen. Emlékszem, amikor én bevonultam, a börtönparancsnok amikor meglátott, felvont szemöldökkel kérdezte: hova siet, Sarolta? Annyira ügyeltem arra, hogy időben beérjek, hogy korábban értem oda" – emlékezett vissza Cini, aki szerint a betegség lelkileg még nagyobb megpróbáltatás a börtönben, ezért még több erőre lesz szüksége Lajcsinak is.

Az énekesnő emellett azt tanácsolta a trombitásnak, hogy legyen erős, türelmes és kitartó, mert a szabályokat be kell tartani, hogy kedvezményeket kaphasson az ember. 

A mulatóssztár bevonulásával kapcsolatban halasztást kért, ám eljött a pont, amikor már nem húzhatta tovább, és be kellett vonulni a börtönbe. Azonban még bevonulása körül is kerekedett egy kisebbfajta botrány. Ráadásul információink szerint korábban az Alkotmánybírósághoz fordult a mulatós sztár jogi képviselője. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés