Hirdetés

“Együttérzek vele, de…” - Ezért küldené börtönbe Lagzi Lajcsit Sváby András

Nap Híre portré Nap Híre

Jogerősen ítélték el Galambos Lajcsit, akinek rövidesen ténylegesen is börtönbe kell vonulnia. Az elmúlt évek történéseiről is kérdezte vendégeit Bochkor Gábor az ATV műsorában, Sváby András pedig határozott véleményének adott hangot.

Mint arról beszámoltunk, leállította a műsor felvételét Risztov Évi, ami ezután történt, Bochkor Gábort is meghatotta. 

Komoly téma is terítékre került az ATV #Bochkor-ban, a műsorvezető Lagzi Lajcsi jogerős börtönbüntetéséről és az elmúlt évek történéseiről is kérdezte a vendégeit.

Sváby Andrs azt tanácsolja Lajcsinak, hogy húzzon le 1-2 évet a börtönben
Sváby Andrs azt tanácsolja Lajcsinak, hogy húzzon le 1-2 évet a börtönben ATV

Emlékeztetett: az eljárás évei alatt számos hír felröppent a trombitás kapcsán, amelyek egy részét maga generálta a mulatós sztár. 

Több döbbenetes dolog is kiderült. elvált, beteg lett, halasztást kért, legutóbb pedig már egy állami kitüntetését is visszaadta. 

“Szerintetek miért csinálja ezeket?”

- fordult a vendégekhez Bocsi, akik összességében úgy gondolták: a közvélemény szimpátiáját akarja elnyerni Lajcsi. A Heti Napló sztárja aztán kemény véleményének adott hangot.

“Rosszul méri fel a helyzetet szegény, vagy rossz tanácsadói vannak” - kezdte Sváby András, majd hozzátette: “azzal tudná újra elnyerni az emberek szimpátiáját, hogyha bemenne a börtönbe”. 

A felvételt követően a Naphire.hu kérdésére megismételte a véleményét. 

“Nem érzek örömet, amikor azt hallom, hogy bajban van. Kifejezetten együttérzek vele, ez egy nagyon nehéz helyzet és nagyon rossz lehet ezt neki megélni. Ennek ellenére azt gondolom, ha már így történt, akkor vállalnia kell a következményeket. 

"Nyilván ez egy nehéz döntés, de be kell menni és ezt az 1-2 évet ki kell húzni a börtönben” 

- így Sváby, aki meg is magyarázta, miért gondolja így. Évekkel ezelőtt a Heti Napló műsorvezetője személyesen is jelen lehetett jó barátja, Stohl András ügyének ítélet hirdetésén, amikor a színész jogerősen kapott börtönt. “Életem egyik legérdekesebb fél órája volt az az ítélet indoklás” - így a Sváby, 

aki szerint a bíró magyarázata “egy pedagógusi levezetése volt annak, hogy mit kap majd az élettől Stohl, hogyha bevonul, és mit kapna az élettől, ha ő most nem ítélné el. 

“És ő azért ítélte el a művészt, hogy a börtön utáni életét szabadon tudja leélni. Büntetés nélkül az emberek megvető tekintetével kellett volna szembesülnie” - így az ATV műsorvezetője.

S hogy mit gondol a Lajcsi körüli történésekről, valamint a trombitaművész börtönbüntetéséről Pásztor Anna, Risztov Éva, vagy épp Kovács Kokó István, az vasárnap este 20:50-kor kiderül az ATV #Bochkor című műsorból, a Heti Nap Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés