Hirdetés

Döbbenetes fordulat Borkai Zsolt szexvideója ügyében

Garai Kitti portré Garai Kitti

A Nemzeti Nyomozó Iroda kerítéssel gyanúsította meg azt a nőt, aki a lányokat vitte Borkai Zsolt Győr egykori fideszes polgármesterének adriai jachtos szexbulijára - értesült a 24.hu. A lap szerint Borkai és két másik férfi majdnem kétmillió forintott fizetett az egynapos szolgáltatásért. 

A kerítéssel gyanúsított nőt állítólag az emberkereskedelem elleni osztály hallgatta ki. 

A nő miután saját autójával kivitte magával a négy lányt, állítólag szintén ott maradt a jachton és részt vett az orgián. A nyomozók szerint mind az öten üzletszerű szexre készültek, amikor vállalták az utat. Az egyiküket 2022 szeptemberében a Győri Járásbíróság másfélmillió forintos pénzbüntetésre ítélte, személyes adattal való visszaélés miatt.

A lap szerint Borkai Zsolték összesen 5500 eurót, 2018-as árfolyamon nagyjából 1,8 millió forintot fizettek ki a lányok egynapos ottlétéért. A pénzt hárman dobták össze: Borkai, Rákosfalvy Zoltán és egy harmadik vállalkozó. A pénzt a kerítéssel gyanúsított nő vette át, a lányok 800-1000 ezer eurót kaptak fejenként.

Az orgia szervezésével kapcsolatos újabb rendőrsági vizsgálat tényét a lap kérdésére az Országos Rendőr-főkapitányság elismerte, de a kommunikációs osztály a folyamatban lévő nyomozásra hivatkozva megtagadta további információk kiadását. A Fővárosi Főügyészség is csak annyit árult el, hogy ennek a harmadik ügynek két gyanúsítottja van.

Korábban egyébként Borkai Zsolt ügyvédje, aki szintén részt vett a jachtozáson azt állította, hogy nem szexuális szolgáltatásokra rendelt lányokat a társaság, hanem hostesseket kerestek, akiknek az lett volna a feladata, hogy beszélgessenek a vendégekkel, és gondoskodjanak az étel-ital pótlásáról. Az ügyvéd elmondása szerint csak amikor a vitorlás fedélzetén beindult buli, tapasztalták, hogy a lányok szexuális szolgálatatásokat is felajánlottak, amit néhány résztvevő el is fogadott.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés