Hirdetés

Meglepő vallomás: így változtatta meg Borbély Alexandra életét Nagy Ervin - fotók

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Élete legkomplexebb munkáján van túl Tatár Csilla, hiszen a KIRAKÓS podcast nemcsak egy műsor, hanem egy esemény és egy komplett kollekció alapja is. Szakmailag erre a projektre a legbüszkébb, hiszen mind műsorkészítőként, mind pedig producerként ez volt a legösszetettebb munkája az elmúlt években. Az első rész vendége, Borbély Alexandra rögtön egy megható vallomással tette emlékezetessé a beszélgetést.

Egy sztároktól hemzsegő, nagyszabású eseményen mutatták be hétfőn Tatár Csilla új podcast-sorozatát, a KIRAKÓS-t és a műsorhoz tartalmilag szorosan kapcsolódó kollekciót, amit az ismert magyar cipőtervezővel, Vágó Rékával közösen álmodtak meg. Az eseményen számos hazai híresség megjelent, köztük több olyan ismert és elismert hölgy, akik Csilla vendégei lesznek az online műsorban. A hetente új részekkel, Tatár Csilla YouTube-csatornáján jelentkező videókon megismerhetjük többek között Jakupcsek Gabi, Nyári Dia, vagy Juhász Anna életének egy-egy, sokszor cipőkhöz fűződő történetét. A Naphire.hu-nak Csilla azt is elárulta, az első adás vendége, Borbély Alexandra kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról, milyen változásokat hozott az életébe Nagy Ervin.

“Tudom, hogy vele sok interjú készült már, de amikor meghallgattam egy előadását, akkor állt bennem össze a kép és vetődött fel bennem rengeteg kérdés. Arról szólt, hogy határon túli magyarként milyen érzés igazán sehol sem otthon lenni. Ez indította be a fantáziámat. Elmesélte, hogy a Nagy Ervinnel való megismerkedése és házassága hogyan segített abban, hogy némileg megváltozzon Szandra személyisége” – mondta a műsorvezető az első adással kapcsolatban. A Naphíre.hu-nak Csilla pár kulisszatitkot is elárult a saját életéből, például azt, hogy miért nőtt meg néhány hónap alatt a lába 41-esre. Amikor ugyanis babát várt, kétségbeesetten hívta fel Vágó Rékát, akinek a cipőiben élete számos eseményét élte meg: “megnőtt a lábam, tudom majd hordani a cipőmet?”

“Nyilván kilazulnak az ízületek, hogy megkönnyítsék a szülést, meghízunk és bevizesedünk és emiatt is nő egy számot az ember lába” - magyarázta Csilla, aki szerint a cipők tökéletes szimbólumai a podcast beszélgetéseknek, hiszen mindenki abban járja és teszi meg azt a bizonyos utat. Kisebb unszolás után végül azt is elárulta, neki nem akármilyen gyűjteménye van. “Hátborzongató… Nem merem megmondani” - hezitált mosolyogva másodpercekig, majd elárulta: “40 éves vagyok, és bőven 150 pár fölött van, köztük nagyon sok Rekavago márkájú is. Nagyon régóta szerettünk volna Rékával közösen alkotni, hiszen hasonló értékek alapján éljük az életünket. Mindkettőnk számára fontos, hogy valós és magas nívójú produktumokat hozzunk létre. Réka egy sokkal-sokkal vagányabb és lazább nő, mint amilyen én vagyok. És ettől tök jól működött ez a dolog. Jó volt vele. Cipőt tervezni és forgatni is”.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés