Hirdetés

Bódult állapotban és életveszélyesen közlekedett egy férfi Miskolcon

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Gyakorlatilag minden szabályt megszegett.

Bódult állapotban és életveszélyesen közlekedett egy férfi Miskolcon, aki gyakorlatilag minden más szabályt is megszegett. A rendőrség járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a sofőrrel szemben.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály munkatársai kedden reggel szűrték ki a forgalomból a gyanúsan közlekedő, sőt, már másokra is életveszélyes férfit.

A 23 éves elkövetőt Miskolcon, a Fonoda utcánál ellenőrizték kollégáink. A sofőr viselkedése azonnal árulkodó volt. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a férfi bódult állapotban vezetett, valamint az utasa is fogyasztott kábítószert. A járőrök mindkét személyt előállították a rendőrségre további mintavétel céljából - írják a police.hu oldalon.

A egyenruhások ezenkívül egyéb problémákat is feltártak – például a férfit körözte a rendőrség, továbbá számos műszaki hiányosság is volt a járművön –, melyek miatt külön szabálysértési feljelentés is készült. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés