Hirdetés

Itt a fordulat, elnézést kértek G.w.M-től

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Úgy látszik, hogy Szabyest belátta a tévedését és nyilvánosan, az Instagram-oldalán kért bocsánatot a rappertől, miután meg tudta mutatni a nála lévő aranylemezeit. Így kénytelen volt belátnia tévedését.

Január 24. reggelén egy darab G.w.M dal sem jelent meg az adatbázisban (manuálisan keresve sem), majd ezt követően 18 DB platina kislemez és 6 darab arany kislemez jelent meg a MAHASZ által frissítve feltöltve. Nyilvánosan elnézést kérek G.w.M-től a MAHASZ adatbázisa miatti félrekommunikáció miatt

- írta Instagram-sztorijában Szabyest. 

Korábban Szabyest azt nyilatkozta, hogy "visszakeresve 2013-ig sem szerepelt a listákban, tehát nincs se arany, se platina. Hazudni a sikert, játszani a kiváltságos rapsztár szerepét, de a koktélcseresznye szót nem ismerni, ez a szint. Számla nélkül a Józsefvárosin eladottak nem számítanak, akkor jómagam is már gyémántlemezes lennék".

Erre G.w.M is reagált, akkor azt mondta, hogy még nem vette át az arany- és platinalemezeit, de hamarosan megteszik és akkor az adminisztráció hiányosságait is pótolják. Majd néhány órával később fényképes bizonyítékkal is alátámasztotta eddig elért sikereit - írja a Bors.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés