Hirdetés

Kiszivárgott videó: Bochkor Gábor sokkot kapott, beléfagyott a szó a stúdióban

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

A Naphire.hu információi szerint a Budapesten megrendezésre kerülő atlétika-világbajnokság kabalafigurájával, Youhuu-val kapcsolatban szerette volna megkérdezni a vendégeit Bochkor Gábor az ATV műsorának felvételén, de már a téma felvezetése is váratlan mederbe terelte a beszélgetést. Mint ahogyan az a műsor Youtube-ra került promóvideójából is kiderül: Pásztor Anna nem véletlenül nem követi a sportközvetítéseket - nyomós oka is van rá.

Pásztor Annának sikerült Bochkor Gáborba fojtani a szót.
Pásztor Annának sikerült Bochkor Gáborba fojtani a szót.

“Nem szoktam tévét nézni, mert nincs tévém” - reagált vicces hangon, de határozottan az énekesnő, válasza alapján pedig a műsorvezető okkal hihette: Anna saját döntésből száműzte a beszélő dobozt a háztartásából, így kedves gesztust tett felé. “Vehetek neked egyet?” - kérdezte Bocsi, Anna válaszára azonban ő sem számított: “Ah, igen!”

A Naphire.hu információi szerint a stúdió valósággal felrobbant a nevetéstől, a váratlan helyzetet követően pedig a műsorvezető is nevetve summázta: “Erre ráb@sztam!”. Viszont ha már így járt, igyekezett megtudni az énekesnőtől, mekkora készülékre gondolt. “Mekkora tévét vegyél? Mutatom a kezemmel: ez, vagy nagyobb!” - mutatott a díszletben évek óta jól látható méretes készülékre. És mielőtt még a helyzet elvesztette volna komolyságát, Kabát Peti kellő nyomatékot adott Bochkor ígéretnek: “Bocsi, meg kell már venned. Megígérted!” - mondta az Újpest egykori legendája. A beszélgetésből az is kiderül, miért nincs tévéje jelenleg Pásztor Annának és hová költözik most abból a főváros közeli faházból, ahol két éve él a gyermekeivel.

Az ATV #Bochkor vasárnap 20:50-kor kerül képernyőre a heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés