Hirdetés

Részegen írt szerelmes vallomást Bochkor Gábor a magyar énekesnőnek

 portré

Nem mindennapi titokról rántotta le a leplet az ATV-n vasárnap este látható #Bochkort műsorvezetője. De megszólalt a másik fél is, hiszen a műsor vendége volt épp. 

Érdekes témákkal és színes vendégsereggel várja vasárnap este Bochkor Gábor az ATV nézőit, a szezon első adásából ráadásul számos pikáns dolog is kiderül majd. A naphire.hu információi szerint többek között az is, hogy augusztus 20-án nem akármilyen SMS-t kapott Pásztor Anna az egyik legsármosabb magyar hírességtől. Aki egyébként szintén a stúdióban ült. 

“Mikor írtam neked részegen szerelmes vallomást?” - gyakorlatilag a vendégei köszöntése után ezzel a kérdéssel indította vasárnap esti sikerműsorát Bochkor Gábor, aki Pásztor Anna felé fordult a válaszra várva. “Augusztus 20-án. Egyszer csak érkezett egy üzenet, hogy “Szeretlek, Anna!”. Bocsitól, mondom: húha. De miért, vagy hogyan?” - és ez is nagyon hamar kiderült. Bocsi fejében is összeállt a kép. 

“Meghatódtam a dalon. Kint ültünk a kertben és akkor írtam az Annának, hogy szeretem!” - magyarázta a műsorvezető Lovász Laci megerősítései mellett, akivel együtt volt épp abban a pillanatban. Ábel Anita rögtön meg is jegyezte, az ünnepek alatt ezt gyakran előfordul szerinte a műsorvezetővel. “Március 15-én is úgy be volt állva, érted?” - sütötte el a poénját a színésznő. 

A műsorból az is kiderült, az Anna and the Barbies énekesnője nyilvánosan mondott köszönetet a testének, amihez nem akármilyen képek is készültek. “Az elmúlt 50 évben amit én adtam neki, ááá…” - reagálta a műsorvezető kérdésére, az adásból pedig az is kiderül majd, mi mindenre gondol pontosan. 

A #Bochkor szezonnyitó adása vasárnap este a Heti Napló Sváby Andrással után, 20:50-kor kerül képernyőre az ATV-n.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés