Hirdetés

Titkos party: a Black Eyed Peas-zel bulizott egy budapesti kocsmában Pásztor Anna

Nap Híre portré Nap Híre

Pásztor Anna Bochkor Gábor műsorában elmondta, hogy a Grammy-díjas világsztárokat senki nem ismerte fel, senki nem szelfizett velük, hajnalig mulattak.

Ha nem ő meséli, el sem hiszi az ember: Pásztor Anna az ATV #Bochkor című műsor vendégeként mesélte el élete egyik leghihetetlenebb estjét. Amikor elindult Budapesten a Black Eyed Peas koncertre, nem gondolta volna, hogy az ő feladata lesz buliba vinni a négy világsztárt, azt meg pláne nem, hogy egy egyetemista kocsmában kötnek ki. Pedig így történt, és nem akárminek köszönheti az énekesnő a szerencséjét.

“A backstage-ben voltam és én voltam az, aki a leginkább tudott angolul beszélni” - kezdte a beszámolóját a naphire.hu információi szerint. Bochkor Gábor műsorában kiderült: a Black Eyed Peas tagjai a koncert után úgy döntöttek, bulizni akarnak. Anna tudott angolul és vagány is volt, így őt bízták meg a feladattal.

“Azt mondták, hogy táncos helyet szeretnének, latint. Én meg tudtam, hogy fönt a Mammutban volt anno egy ilyen latin club. Mondták, hogy jó, vezess” - így Anna.  “És ott találtam magam, hogy a Mammut mozgólépcsőjén megyünk fel a latin clubba a Black Eyed Peas-zel” - emlékezett. Igen ám, de a hely zárva volt, így egy legendás egyetemi kocsmában, a Süss fel nap!-ban kötöttek ki.

“És senki nem jött rá, hogy az ott Fergie. Egy tablettás boros kocsma volt és életük legjobb bulija lett, a Black Eyed Peas ott breaktáncolt” - mondta az ATV #Bochkor című műsorban.  A naphire.hu-nak azt is elárulta, a koncert a Petőfi Csarnokban volt, ami 

“10-11 körül ért véget, reggel 5 körül értem haza a buliból. Akkor még tök jófejek voltak, nemrég futottak be. Fergie akkor volt először velük. És senki nem tudta ott, kik ők” 

- emlékezett Anna. A buliból többször felhívta a tesóját, hogy elmondja neki: “Még mindig itt vannak.” Szelfizni pedig senki nem is szelfizett velük.  

Vasárnap este az ATV #Bochkor vendége lesz még Ábel Anita, Németh Kristóf és Vályi István is, a műsor 20:50-kor kezdődik a Heti Napló Sváby Andrással című műsor után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés