Hirdetés

Meztelen képet küldtek Bárdosi Sándor feleségének, meglepő dolgot tett a birkózó

Nap Híre portré Nap Híre

Az internetes zaklatókról is szó esett a vasárnap esti ATV #Bochkor című műsorban. Bárdosi Sándor a humoráról is híres sportember egy nem mindennapi történetet elevenített fel a témában Bochkor Gábor műsorvezetőnek és a vendégeknek.

Jakupcsek Gabriella, Kovács István Kokó és Tatár Csilla mellett Bárdosi Sándor is Bochkor Gábor vendégei voltak, az ATV képernyőjén pedig szóba kerültek az internetes zaklatók is, akikkel kapcsolatban ma már majdnem mindenkinek van tapasztalata. A házigazdát, a műsor vendégeit, de a közönséget is megdöbbentette azonban Bárdosi Sanyi története - az meg pláne, ahogy kezelte azt.

A kiváló sportember kamerák előtt árulta el, egyszer a feleségének egy férfi kéretlenül küldött egy képet - a legintimebb testrészéről. A naphire.hu kérdésére a felvétel után aztán azt is elárulta, hogyan kezelte a helyzetet. “Nagyon pofátlan volt. Előbb megkérdezte, küldjön-e róla képet, majd már küldte is” - mondta lapunknak Bárdosi, aki nem akármilyen módon reagálta le a helyzetet.

“Pont együtt voltam a tanítványaimmal, így megnéztük együtt. Aztán ők írtak a fickónak, hogy “figyelj, ha ilyet akarsz, akkor legközelebb küldd el nekünk, mi lemeózzuk és ha elég nagy és méretes, akkor tovább küldjük”. Erre a fickó már nem válaszolt.” - így Bárdosi, aki a történtek után megnézte magának a férfit és megdöbbent.

“Egy kétgyerekes apuka volt, aki a kislányaival pózolt a Facebook-on. Egy tök normálisnak tűnő átlagember. Nem is értem: és akkor küld az én feleségemnek egy képet a pöcséről?!” - értetlenkedett Sanyi, aki hozzátette: jó ideje nem történt velük hasonló. “Vagy csak Ildi nem mondta már el” - replikázott mosolyogva.

Tatár Csilla egy hasonló történet szenvedő alanya lett a közelmúltban. Hogy mi történt vele? Az is kiderül vasárnap este az ATV #Bochkor című műsorból 20:50-kor a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés