Hirdetés

Gyilkolj, vadállat, gyilkolj! - Így biztatták társai az iskolai lövöldözésre készülő miskolci kamaszt

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Egyre több borzalmas részlet lát napvilágot arról a 17 éves miskolci fiatalról, aki iskolai mészárlásra készült, mielőtt a kommandósok lecsaptak rá. 

B. Levente egy Discord nevű csevegő alkalmazáson beszélgetett olyan külföldi fiatalokkal, akik rajongva imádják az iskolai lövöldözőket. Ezen a platformon teljes nyíltsággal írt arról, hogy miként lövi majd le volt általános iskolájának diákjait - írja a Blikk

A végén már oda jutott, hogy az édesanyja életét is elveszi, a lakásukat felgyújtja, elsétál a 15 percre lévő sulihoz, ahol mindenkit lelő, de előtte a diákoknak szopogatniuk kell a fegyver csövét. 

Levelezőtársai közül szinte senki nem próbálta lebeszélni pokoli tervéről, sőt, biztatták, és nagyon örültek, hogy ismernek egy olyan jövőbeli iskolai lövöldözőt, aki nem gyáva megvalósítani, amit eltervezett. Ahogy egyikük írta: "Istenem, a barátom híres lesz. Gyilkolj, vadállat, gyilkolj!".

Korábban a fiú édesanyja azt mondta, kizártnak tartja, hogy fia bárkinek is ártani akart volna. Sőt, az asszony szerint egy csöndes, visszahúzódó gyerek, aki még megszólítani is alig mert valakit az utcán. A fiút egy nevelőintézetben helyezték el, ahol öngyilkosságot kísérelt meg.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés