Hirdetés

Váratlan fordulat Bíró Ica ügyében: feljelentette a végrehajtóit

Garai Kitti portré Garai Kitti

"Magyarország a kilakoltatottak országa lett" - kiabálta kétségbeesetten három évvel ezelőtt Bíró Ica, miután kilakoltatták a házából, mert nem tudta fizetni a megemelkedett svájci frank hitelét, amit 10 évre vett fel és a XII. kerületi ingatlanja volt rá a fedezet. 

A végrehajtó akkor úgy nyilatkozott, hogy Bíró Ica tiltakozása csak balhé volt, az eljárás azonban teljes mértékben jogszerűen zajlott le. És akkor itt a fordulat az ügyben. A nemrég kiderült korrupciós ügy kapcsán azonban most felmerült az énekesnőben a végrehajtói visszaélés gyanúja, ezért a rendőrséghez fordult és feljelentést tett. Mint mondta, Dr. M. Eszter azóta a Schadl-ügy egyik vádlottja lett. Az énekesnő szerint ügyében minden hibát, amit el lehet követni, elkövettek. 

"Én az igazságszolgáltatás győzedelmeskedéséért vívom a harcomat" - mondta az énekesnő, akit kilakoltatása óta a barátai segítenek. 

Gulya Tibor tanácsadó, Bíró Ica barátja úgy véli, a végrehajtó eltitkolta azt a körülményt az adósa elől, hogy a végrehajtás folytatásának valójában nem teremtette meg a végrehajtáskérő a feltételeit. Mint mondta, azért nem került az elszámolólevél megfelelő módon becsatolásra, mert akkor kiderült volna, hogy túlfizetés van. 

Az ATV kereste a rendőrséget azzal kapcsolatban, hogy hol tart az ügy, de egyelőre nem kaptak választ.

A Naphire.hu korábban arról írt, hogy Bíró Ica nincs könnyű helyzetben. Ahhoz, hogy meg tudjon élni, egyszerre három helyen dolgozik.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés