Hirdetés

Bíró Ica a Lidlben kezdene új karriert

Nap Híre portré Nap Híre

Nem egyszer, nem kétszer, háromszor lakoltatták ki Bíró Icát, de mindig a talpára esik. Most azt találta ki, hogy a Lidlben lesz eladó.

És igaza van, amikor azt mondja, hogy egyáltalán nem ciki ismert emberként civil munkát vállalni. A Bors azt írja, hogy miután eladta a megmaradt ingatlanját, most kezdi az új életét kialakítani. Egy biztonságos és biztos anyagi megélhetést nyújtó állásra vágyik.

A lap egyik olvasója számolt be arról, hogy az egyik üzletben látták. Bíró Ica meg is erősítette az értesülést, úgy fogalmazott, hogy: "A közelében lakom annak, ahol nyílt egy új áruház és láttam a hirdetésüket, hogy munkaerőt keresnek. Az én érdeklődésemet is felkeltették, így bementem személyesen érdeklődni a lehetőségekről."

Hozzátette, hogy május 30-án eléri a nyugdíjkorhatárt, arra azonban nem igazán számít, mert abból nem tudna úgy megélni, ahogyan szeretne. Ezért most feltérképezi a lehetőségeket és megpróbál olyan munkát találni, ammi számára megfelelő. Az üzletben kedvesen fogadták, elmondták, hogy versenyképes a fizetés, ezért ezen is elgondolkodik.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés