Hirdetés

Így néz ki Bikicsunáj túl az 50-en - 2010-ben robbant be a köztudatba

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Az ököritófülpösi Emilio az Alphaville Big in Japan című dalával dobta le az atomot a Megasztár nézőire, majd évekig énekesként építette a karrierjét.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyéből származó Szarka László 2010-ben országos ismertségre tett szert, mindezt annak ellenére, hogy - lássuk be! - esélye sem volt megnyerni a Megasztárt, amelybe benevezett. Ugyanakkor már az első meghallgatása során sikerült olyat alkotnia, amivel egyszer és mindenkorra berobbant a köztudatba. Ő ugyanis sosem tanult angolul, így a dalokat is úgy adta elő, ahogyan azt ő maga értelmezte, fonetikusan. Nem csoda, hogy a férfi Bikicsunájként lett a bulvárlapok címlapsztárja, magazin- és showműsorok szereplője.

Néhány éve a Sztárban sztár leszek! Műsorban került elő és akkor összegezte is a munkásságát, így kiderült, a Bikicsunájra alapozott karrierje a 2010-es évek közepén ért véget. “Olyan másfél-két éve felhagytam az énekléssel, nem igazán lépek fel. Előtte sokat jártam az országot az idegen nyelvű dalaimmal, ám szerettem volna magyar nótákkal, saját számokkal is fellépni. A menedzseremmel egy ideje megszakadt már a kapcsolatom, a végén már nem működött jól a közös munka, egyre kevesebb fellépésem volt és egyre több feszültség volt emiatt köztünk" - mondta 2018-ban a Borsnak és azt is elmondta: gyári munkás lett, a szerelmet pedig még keresi.

A Naphire.hu most a közösségi oldalon bukkant rá Szarka Lászlóra, aki a megkeresésünkre egyelőre nem reagált. Ugyanakkor jól látszik, aktív közösségi életet él, és rendszeresen oszt meg magáról friss képeket. A karrierje csúcsán 40 éves férfi ma már túl van az ötvenen is, de bátran tagadhatna le éveket, a sármja semmit nem kopott.

Ráadásul néhány éve a Szarka Lászlóval ellentétben profi énekes, Emilio is hasonló produkcióval rukkolt elő egy lottósorsoláson, majd minderről egy zseniális, önironikus klipet is forgatott Ganxsta Zolee közreműködésével.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés