Hirdetés

Betelt a pohár Ronaldónál, meg vannak számlálva a napjai a Manchesternél

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Jelentős bevételektől esik el a Manchester United, miután nem kvalifikálta magát a Bajnokok Ligájába, ezért a játékosok fizetéscsökkentése mellett döntöttek a vezetők. A hírnek nem igazán örülnek a focisták, hiszen a bevételük 25 százalékától fognak elesni. Bennfentes információk szerint Cristiano Ronaldo egyenesen felháborodott, mivel a heti átszámítva 220 millió forintos fizetése helyett mostantól csak 165 millió forintot vihet haza.

A sztárfocista csapattársa, Harry Maguire az Instagram-fiókjával kedvelt egy bejegyzést, amivel még nagyobb figyelmet keltett Ronaldo felháborodásának, bár később azt nyilatkozta, hogy véletlenül reagált a bejegyzésre, amit vissza is vont - írja a Bors

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, a 37 éves portugál labdarúgó nemrég arra kérte a Manchester United vezetőit, hogy megfelelő ajánlat esetén engedjék el. Távozási szándékát azzal indokolta, hogy 19 év után most először nem szerepelhetne a Bajnokok-ligájában. A hírek szerint a bércsökkentés még inkább megerősítette a távozási szándékában.

Jelenleg két csapat is érdeklődik a focista iránt, mégpedig a Bayern München és a Chelsea, azonban a szerződése jövő nyárig még biztosan a Manchesterhez köti.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés