Hirdetés

Elnyelt az út egy autót Debrecenben, itt a fotó a helyszínről

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Beszakadt az úttest egy autó alatt Debrecen belvárosában, a személygépkocsi szinte eltűnt a gödörben - tájékoztatott a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Balogh Péter elmondta: a vízmű munkatársai egy vízszivárgást igyekeztek elhárítani, amikor egy érkező autó alatt beszakadt az aszfalt. A sofőrnek sikerült kimásznia, a kocsit kiemelték. 

Az ATV Híradó munkatársa pont a helyszín közelében volt, odasietett és lefotózta a ritka látványt. A lap azt írja, hogy feltételezhetőleg a víz kimosta az úttest alapját ezért szakadhatott be. Az autó vezetője későn vette észre megrogyott út szakaszon a figyelmeztetést ráhajtott a még ép úttestre majd  a mélybe zuhant.

Fotó: ATV

A mentők értesülései szerint senki nem sérült meg.

Korábban a Naphire.hu is írt egy hasonló, bár külföldi esetről. Akkor és ott 15 méteres szakadék nyílt a csúcsforgalomban. Tel-Avivban a hatóságok perceken belül lezárták a sztrádát. A víznyelő mérete olyan nagy volt, hogy több autó is nyomtalanul eltűnhetett volna benne, ám nagy szerencsére sikerült mindenkinek időben kikerülni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés