Hirdetés

Berki Mazsi új életet kezd, a terveiről mesélt

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Bár Berki Mazsi minden erejével igyekszik, hogy tovább tudjon lépni, de egyelőre nem sikerült feldolgoznia élete párja, Berki Krisztián elvesztését. Már három hónapja nincs közöttünk a Fradi egykori vezére, de az özvegy mindent megtesz azért, hogy a közös gyermekük, a mindössze kilenc hónapos Emma Katerina ebből semmit ne érezzen és lelkileg egészséges édesanya mellett nőjön fel.

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, nemrégiben a gyermekével és a barátnőjével Balin járt, ahol olyan lelki útravalót kapott, ami segíthet számára az új élet elkezdésében. Mazsi nemrég az Instagram-oldalán a történetei között számolt be a terveiről - írja a Ripost.

Emma már alszik. Beleolvastam egy-két privát üzenetbe, egy-kettőre válaszoltam is. Mostanában annyira kevés a kapacitásom, az időm, és most is hullafáradt vagyok, egymillió dolgom lenne, így arra gondoltam, hogy több témában is tartanék majd élő bejelentkezést. (...) Az az igazság, hogy nem igazán van időm videókat felvenni és megosztani, de egy-egy bejelentkezés alkalmával tudnék nektek mesélni

- írta Mazsi.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés