Nagyon durván nekiestek a kommentelők Berki Mazsinak

  • Sztárok
Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint azt a Naphíre is megírta, Berki Krisztiánra május hatodikán holtan találtak rá a  IX. kerületi Tinódi utcai lakásában. A celeb özvegye, Berki Mazsi a temetés után Balira utazott kislányukkal, hogy feldolgozza a férje tragikus halálát. 

A nyaralás miatt azonban sokan kiakadtak az édesanyára, egy Facebook-felhasználó pedig még egy képet is megosztott pénteken Mazsi oldalán. A fotón az látható, hogy a celeb nyughelye előtt nem cserélték ki az elhervadt virágokat, a mécsesek pedig felborulva fekszenek a földön - szúrta ki a posztot a Blikk.

"Szia Mazsi! Majd ha kinyaraltad magad szedd már le Krisztián sírjáról az elszáradt cuccokat. Nagyon gáz volt ahogy ma kinézett. Ölellek" - írta a bejegyzésében a férfi.

A követőknek több sem kellett, azonnal elindult a kommentáradat és kígyót-békát kiáltottak Mazsira. 

"Nyaralások közepette nincs ideje kimenni a temetőbe" - tette hozzá egy felháborodott kommentelő. "Szégyellheti magát, ez gyászol? Undorító ez a nő" - írta a poszt alá egy másik hozzászóló.

Akadtak olyanok is, akik gyorsan Mazsi védelmére keltek. Egyesek szerint az elhervadt virágokat a posztoló férfinek kellett volna eldobni. Míg mások azt írták, lehet, hogy Mazsi számára lelkileg nehéz a temetőbe kimenni szeretett férje sírjához. 

Cimkék:
  • Berki Mazsi
  • gyász
  • sír
  • elhanyagolták
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet