Hirdetés

Berki Mazsi felfoghatatlan luxusban nyaral - itt a friss videó

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Berki Mazsi próbálja átvészelni a telet. Előbb Zanzibáron, majd pedig a Maldív-szigeteken tűnt fel a szerelmével, Zoltánnal.

A hírek szerint nem is akármilyen helyen vesztegetik az idejüket, hiszen a Blikk és a Bors cikke szerint nagyjából 400 ezer forintot kénytelen kiperkélni éjszakánként csak a szállásért - vette észre a lapok írásait a Luxushirek.hu.

Ebben az árban A hotel 10 étteremmel, számos sportolási lehetőséggel, főzőtanfolyammal és egy tengerbiológiai központtal várja a vendégeket. A sziget gyakorlatilag a fényűzés jegyében épült ki. Természetesen a villákban sem kell nélkülözni: saját terasszal és medencével csábítják el a vendégeiket.

Berki Mazsi Instagram oldalán egy szép képet is posztolt a helyről.

Róla egyébként akkor írtunk utoljára, amikor Berki Krisztián édesanyja kiborult a rongyrázás miatt. Szinte dührohamot kapott menye életvitelétől, mivel nehezen viseli, hogy Mazsi újból boldogan éli mindennapjait, amiről a közösségi oldalain is beszámol a követőinek. 

"Ott nevet, élvezi az életet és ezt még az arcunkba is tolja? Hát nincs benne semennyi együttérzés, tapintat? Gyász? Hogy azt már meg se kérdezzem…. Gyászolt ő valamennyit egyáltalán? Tudom, hogy erős, amit mondok, de az a helyzet, hogy a kis unokámat nagyon szeretem, de ezt az embert lassan meggyűlölöm"

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés