Hirdetés

Berki Mazsi megtörte a csendet: ezt teszi vele új párja családja

Nap Híre portré Nap Híre

Egy ideje már Székesfehérváron élnek kislányával, most pedig komoly feladat vár rá.

Még áprilisban írtunk arról, hogy Berki Mazsi hátrahagyta budapesti életét, és új párjához, Zoltánhoz költözött Székesfehérvárra. Nem sokkal később már egy mozinál szúrták ki őket, ahol láthatóan jól érezték magukat, egy-egy csók is elcsattant. 

Az üzletasszony most komoly edzésbe kezdett, nemsokára pedig az RTL Sztárbox című műsorában bizonyíthat. A felkészülést is egy székesfehérvári edzővel kezdi meg, mint mondja, jól érzi magát a városban, de azért hiányzik neki Budapest - írja a Blikk

"Hatalmas megterhelés lenne a sok edzés mellett az ingázás is, ezért találtak nekem egy helyi edzőt. Szeretek egyébként Székesfehérváron lakni, megszoktuk már az új helyet, de a fővárosban vannak a barátaim, ők nagyon hiányoznak. Hetente azért egy-két napot Budapesten töltök, hogy intézzem a dolgaimat és velük is tudjak találkozni" 

– mesélte Mazsi, aki párja, Zoltán családjával és barátaival is jó kapcsolatot ápol. Együtt ünnepelnek minden jeles alkalmat, és azon kívül is sokat találkoznak. Mazsi hozzátette, úgy érzi, a család befogadta őt és kislányát is, ezért nagyon hálás nekik. 

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés