Hirdetés

Fordulat! Berki Mazsi fontos döntést hozott a gyerekről

Garai Kitti portré Garai Kitti

Nehéz időszakon van túl Berki Mazsi, aki májusban elvesztette férjét, Berki Krisztián. Az influenszer most egyedül maradt a kislányával és sok teher nehezedett a vállára, ugyanis egyedül vezeti a háztartást, ráadásul a kis Emmácskát is bölcsibe kellett adnia, hogy el tudjon menni dolgozni.

Berki Mazsi most a Mokkában járt, ahol elmesélte, más, fontos döntést is meg kellett hoznia a gyermeke érdekében: nem mutatja annyit a közösségi médiában a kis Emmácskát.

"Ez tudatos, ősszel volt egy beszélgetésünk még Krisztiánnal erről, hogy a nagyobbik lányát mutatjuk-e a közösségi médiában, vagy sem. Én ott leültem vele beszélni és mondtam, hogy azt gondolom ebbe változtatni kellene. Az utóbbi időben pedig már ő is változtatott ezen, ő sem mutatta már Natit annyit annak idején, és ugye Emmát sem" - mondta Mazsi. 

Az influenszer a döntését azzal magyarázta, hogy szerinte nagyon rossz irányba megy a világ, régebben sokkal több szeretetet kaptak azok az emberek, akiket követtek, akik példát voltak. 

"Most viszont úgy gondolják az emberek, hogy bármit odaírhatnak. Egy ilyen kisgyermek lelke, hiába még nem tud olvasni, azt gondolom, ugyanúgy érzékeli" - hangsúlyozta. Arról itt olvashat, hogy Berki Krisztián édesanyja Mazsit hibáztatja fia halála miatt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés