Berki Krisztiánt Tatabányán temetné el az édesanyja

  • Sztárok
Virág Márton portré Virág Márton

Berki Krisztián édesanyja az szeretné, ha fiát szülővárosában, Tatabányán temetnék el. De ha Mazsi máshogy dönt, azt is elofgadja.

Ahogy arról korábban a naphire.hu beszámolt, május 6-án a IX. kerületi lakásában meghalt Berki Krisztián. A korábbi műsorvezető, influenszer csupán 41 éves volt. Hogy mi volt a halának oka, még mindig nem tudni. Bár a boncolása már megtörtént, a toxikológiai vizsgálat eredményére még várni kell.

Közben megkezdődtek Berki Krisztián temetésének előkészületei, azonban az izomceleb édesanyja, Júlia még nem tudja, hol helyezik fiát őt örök nyugalomra. A tervek szerint Esztergomban tartanak majd misét Berki emlékére.

"Jó lenne, ha itt nyugodna a közelünkben, hiszen tatabányai gyerek volt, de egyeztetünk majd Mazsival, hiszen ő az özvegy, és Krisztián felnőttként már Budapesten élt, megérteném, ha ott helyeznék végső nyugalomra a fiamat – nyilatkozta a Blikknek Berki Krisztián édesanyja. A Bors korábban azt írta, hogy a temetés részleteiről Berki Renáta és a férje volt élettársa, nagyobbik gyermekének édesanyja, Hódi Pamela is egyeztet egymással.

Cimkék:
  • temetés
  • Tatabánya
  • édesanya
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet