Hirdetés

Berki Krisztiánt Tatabányán temetné el az édesanyja

Virág Márton portré Virág Márton

Berki Krisztián édesanyja az szeretné, ha fiát szülővárosában, Tatabányán temetnék el. De ha Mazsi máshogy dönt, azt is elofgadja.

Ahogy arról korábban a naphire.hu beszámolt, május 6-án a IX. kerületi lakásában meghalt Berki Krisztián. A korábbi műsorvezető, influenszer csupán 41 éves volt. Hogy mi volt a halának oka, még mindig nem tudni. Bár a boncolása már megtörtént, a toxikológiai vizsgálat eredményére még várni kell.

Közben megkezdődtek Berki Krisztián temetésének előkészületei, azonban az izomceleb édesanyja, Júlia még nem tudja, hol helyezik fiát őt örök nyugalomra. A tervek szerint Esztergomban tartanak majd misét Berki emlékére.

"Jó lenne, ha itt nyugodna a közelünkben, hiszen tatabányai gyerek volt, de egyeztetünk majd Mazsival, hiszen ő az özvegy, és Krisztián felnőttként már Budapesten élt, megérteném, ha ott helyeznék végső nyugalomra a fiamat – nyilatkozta a Blikknek Berki Krisztián édesanyja. A Bors korábban azt írta, hogy a temetés részleteiről Berki Renáta és a férje volt élettársa, nagyobbik gyermekének édesanyja, Hódi Pamela is egyeztet egymással.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés