Hirdetés

Berki Krisztiánnak brutális adóssága volt, futhatnak a hitelezők a pénzük után

 portré

Még Berki közeli barátai sem tudják pontosan, a luxuséletével villogó celeb pontosan mennyi adósságot halmozott fel.

Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála után hitelezői lassan ébredeznek a sokkból. Az izomceleb ugyanis nem rendelkezett számottevő vagyonnal, adóssága viszont annál több volt. Mint azt a naphire.hu is megírta, csak a lakberendezője több millió forintot követelt tőle, hiába.

Az izomceleb adósai most futhatnak a pénzük után
Az izomceleb adósai most futhatnak a pénzük után Fotó: Pixabay

"Albérletben lakott, a luxusautókat bérelte, vagy csak odaállt melléjük egy-egy fotó erejéig, és a sokak által irigyelt életvitele nagy része reklámszerződések és céges megállapodások eredménye. Bármit vett, bárhova utazott, sokkal kevesebbet vagy egyáltalán nem is fizetett érte, ellentétben azzal, amennyibe egy átlagembernek ez került volna. Mindenki azt hitte, rengeteg pénze van, milliomos, pedig nem – kesergett Berki egyik ismerőse a Blikknek.

Ő csak tudja, hiszen az utóbbi években az izomceleb megbízásai után járó pénzeket sem ő kapta meg, Berki Krisztián nevén ugyanis gyakorlatilag már nincs vállalkozás. Az interneten szabadon elérhető adatok szerint a hozzá köthető cégek többsége két éve felszámolással vagy kényszertörléssel megszűnt. 

De Berki nemcsak magánszemélyeknek, hanem az államnak is tartozott. Hosszú évekig szerepelt az adóhatóság szégyenlistáján, amire olyan magánszemélyek kerülnek fel, akik legalább 180 napja minimum 10 millió forinttal tartoznak a NAV-nak. Bár az egykori főpolgármester-jelölt tavaly lekerült a szégyenlistáról, ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy kifizette az utolsó forint tartozást is, hanem lehet, tízmillió alá csökkent a hátraléka.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés