Hirdetés

Nagy a baj? Berki Krisztián kislányainak gyűjtik a pénzt

Garai Kitti portré Garai Kitti

Megható akcióba kezdett a Viszkis: árulja Berki Krisztiánnal közösen írt könyvét, hogy a bevétellel támogassa a két félárván maradt kislányt. 

Az egész országot megrendítetette Berki Krisztián halálhíre májusban. A celeb jó barátja, A Viszkisként ismertté vált Ambrus Attila most pénz gyűjt, hogy segítséget nyújton az egykori Fradi-vezér két kislányának, a kilencéves Natasának és az egyéves Emmának. 

Mint ismert, Ambrus Attila és Berki Krisztiánaz Ázsia Expresszben szerepelt együtt, amit aztán meg is nyertek. A győztes pár még egy könyvet is írt Rosszfiúk Ázsiában címmel, ami 2018-ban jelent meg. A két botrányhős a kiadótól ezer-ezer példányt kapott saját értékesítésre, ám Berki nem adta el a saját könyveit.

"Mindkettőnk példányait nekem kézbesítették, és Krisztián sosem jött értük, hiába mondtam neki többször is, hogy vigye el őket. A saját részemen már régen túladtam, de az ő darabjai a mai napig nálam porosodnak" - kezdte a Viszkis. Mint mondta: Berki halála után elhatározta, hogy ő maga adja el a könyveket. 

"Bármennyiszer is kicseszett velem Krisztián és vitáztunk össze, nagyon megrendített a halála. Egyfolytában csak a két kislányra tudok gondolni, akik kénytelenek lesznek apa nélkül felnőni. Szeretnék nekik valahogyan segíteni, ezért is határoztam el, hogy eladom azt az ezer darab könyvet, amit Krisztián nálam hagyott, a befolyt összeget pedig a gyermekeinek adom. Háromezer forintért árulom, így, ha mindegyik elkel, hárommillió forint gyűlik össze, amit elfelezve szeretnék Emma és Nati számlájára utalni" - mesélte a Blikknek az akciót Ambrus Attila, aki folyamatosan járja a piacokat, vásárokat a termékeivel, amik mellett már a könyvet is meglehet vásárolni. 

A Viszkis elmondta, folyamatosan járja a vásárokat, piacokat, ahol a termékei mellett a könyvet is árulja már egy ideje, idáig 200 darabot sikerült eladnia. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés