Hirdetés

Durva fordulat a Béres Alexandra – Schobert Norbi háborúban

Garai Kitti portré Garai Kitti

"Végre lezárult a büntetőjogi per. Jogerős ítélet született" - jelentette be Béres Alexandra a Facebook-oldalán. 

Mint ismert, a két fitneszguru között azután tört ki óriási balhé, hogy az interneten egy mémoldalt üzemeltető fiatalember azt állította, hogy a Schobert Norbiékat közel egy évtizede alázó A nagy Norbiréka biznisz nevű Facebook-oldal mögött egy másik ismert és köztiszteletben álló fitneszedző, Béres Alexandra áll. És ezt bizonyítani is tudja. A bíróság bűnösnek mondta ki K. Dávid I.-t.

""Alaposan beleástam magam az oldal adataiba, és egyre inkább megijesztett a felfedezés, hogy itt bizony egy konkurenciaharc eszközére bukkantam. Gyanús volt, hogy az oldal 12 adminjából néhányan rendszeresen osztják meg a saját oldalukon Béres Alexandra sikereit és reklámozzák az edzésmódszerét. Persze, ez önmagában még nem is lenne olyan furcsa, ízlések és pofonok, nekik lehet, hogy Alexandra módszerei jobban tetszenek. Az azonban már furcsa volt, hogy az adminok egy része kamuprofil" - mondta korábban a Blikknek K. Dávid. 

Béres Alexandra most új fejleményeket közölt a botrányos üggyel kapcsolatban. "Végre lezárult a büntetőjogi per. Jogerős ítélet született" - írja.

A fitneszedző beszámolt arról, hogy a bíróság előtt semmit sem tudott bebizonyítani a férfi, ezért három rendbeli nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétségében mondták ki bűnösnek, amiért 120 óra közérdekű munkára ítélték. 

"Őszintén köszönöm majd a bocsánatkéréseket, és elvárva a sajtó részéről a kellő szakmaiságot, köszönöm, ha a közvélemény elé tárják az ítéletet és az igazságot! Remélem ez kellő visszatartó erő azon emberek számára, akik a pillanatnyi rivaldafény és médiafigyelem érdekében arra is hajlandóak, hogy ismert emberek hírnevét befeketítsék" - írta Béres Alexandra. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés