Hirdetés

Egy vihar miatt késte le a járatát az ATV riportere: kemény vitába állt bele a reptéren

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Saját elmondása szerint fél éve tervezte ezt az utat, van, amivel azonban ő sem számolhatott.

“Forog a Heti Napló, ismét útra kelünk. Ezúttal ezúttal irány Dallas és Houston. Nagyon izgalmas történetekkel térünk majd haza. Fél éve szerveztem éjjel-nappal a mostani forgatásokat” - közölte néhány napja a közösségi oldalán az ATV Heti Napló riportere. Berecz Peti bejegyzését sokan irigykedve olvashatják, hiszen a világ számos pontjára eljut a munkájának köszönhetően, azt azonban csak kevesen tudják, milyen felelősséggel jár egy újságíró élete - ráadásul milyen kiszámíthatatlan. A stáb útját egy isztambuli vihar miatt módosítani kellett.

“Lekéstük a dallasi járatot az isztambuli vihar miatt, ezért 40 órát utaztunk New Yorkon keresztül” - közölte távirati stílusban Berecz Peti a Naphire.hu megkeresésére, mert - mint megtudtuk - az út során nem csak az időeltolódás, az internetes hálózat hiánya is fejtörést okoz nekik sokszor. De a New York-i éjszaka nem maradt élmények nélküli. “Ha már így hozta az élet, bementünk éjszaka várost nézi” - tette hozzá a riporter, aki egy képet is megosztott a követőivel a világ egyik legfelkapottabb szelfihelyéről, a Times Square-ről.

Végül a lapunknak azt is elárulta, hogy sikerült mégis gépre szállniuk. “Veszekedtem egy nagyot, így sikerült feljutni egy korábbi járatra. De első a munka. Egy jó riportért mindent meg kell tenni, nem késhetünk” - magyarázta a Prima Junior díjas riporter.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés