Hirdetés

Benzema súlyos sérülést szenvedett, nem lehet ott a katari foci-vb-n

Garai Kitti portré Garai Kitti

Nagy bajban vannak a franciák, ugyanis a válogatott szombati edzésén Karim Benzema combizomsérülést szenvedett, így nem fog tudni pályára lépni a világbajnokságon. A támadót azonnal egy dohai kórházba szállították, ahol az MRI-vizsgálaton kiderült, hogy combizomszakadása van a bal lábában. 

Benzemánál még október végén jelentkeztek a bajok, ami miatt ki is hagyta a Real Madrid utolsó négy mérkőzését. Úgy tűnt, hogy a katari vb-re teljesen felépült, hiszen az elmúlt napokban már együtt edzett a válogatottal, de a szombati tréning volt az első, ahol teljesértékű edzésmunkát végzett a támadó. Ám ez végzetesnek bizonyult.

A franciák nincsenek könnyű helyzetbe, ugyanis nemcsak az Aranylabdás Benzemát kell nélkülözniük. Sérülés miatt N'Golo Kanté, Paul Pogba, Mike Maignan és Presnel Kimpembe sem tudott elutazni Katarba, ráadásul a keddi edzésen Christopher Nkunku is megsérült. A L'Équipe szerint Benzema helyére Wissam Ben Yedder (Monaco), Anthony Martial (Manchester United) és Moussa Diaby (Bayer Leverkusen) pályázik - írja a Telex.

A Naphíre folyamatosan figyelemmel követi a katari foci-vb-t, a legfontosabb hírekről itt olvashatja az összefoglalónkat. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés