Hirdetés

Kiderült az igazság: Benzema ezért nem játszott a világbajnokságon

Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint ismert, Benzema azért nem lépett pályára a francia válogatottal a katari foci-vb-n, mert megsérült. Most azonban kiderült az igazság, Benzema menedzsere elárulta: az aranylabdás játékos a kieséses szakaszban már szerepelhetett volna.

Benzemát a sérülése ellenére sem vették ki a válgatott keretből, de mégsem játszhatott egy percet sem a világbajnokságon. Nagyon úgy néz ki, hogy a szövetségi kapitány nem adott lehetőséget a csatárnak. A döntő előtt a hazai és a nemzetközi sajtó is ettől az ügytől volt hangos, ugyanis Didier Deschamps kapitány és Benzema a közösségi oldalaikon üzengettek egymásnak. 

Benzema végül a finélát is kihagyta, a franciák pedig elbukták a döntőt, így Argentína lett a vb-győztes. Ám ezzel még nem ért véget az ügy, Benzema menedzsere most kirobbantotta a botrányt.

Karim Djaziri közzétett egy bejegyzést a Twitteren, amelyben leírta, hogy az aranylabdás már a nyolcaddöntőben is játékra képes volt, de a padról beszállva mindenképpen tudott volna segíteni a francia együttesnek. 

"Három specialistával is beszéltem, akik megerősítették a diagnózist, Benzema a nyolcaddöntőre megfelelő állapotban volt, csereként helyet kaphatott volna a keretben. Miért kérdted, hogy ilyen gyorsan távozzon?” – írta Djaziri, az utolsó mondatot pedig feltehetőleg Deschamps-nak címezhette. 

A francia csatár a világbajnokság alatt amúgy pályára is lépett a Real Madridban egy edzőmérkőzésen, a beszámolók szerint úgy tűnt, hogy jól van - írja az sportal.blikk.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés