Hirdetés

"Benyúlt a pólómba és a nadrágomba" - Szexuális zaklatással vádolják Jamie Foxxot

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

A színészt egy tetőtéri bárban, 2015-ben történt visszaélés miatt perelték be.

Jamie Foxx
Jamie Foxx

Az Annie illetve a Django elszabadul című filmek sztárját egy neve elhallgatását kérő nő perelte be. A nő azt állítja, hogy Jamie Foxx (igazi nevén Eric Marlon Bishop) behúzta őt a Catch NYC tetőtéri bár hátsó részébe, és megtapogatta a melleit és a nadrágjába is benyúlt, a nő akarata ellenére - írja a Rolling Stone magazin.

A nő azt állítja, hogy ő és egy barátja nem messze ültek Foxx és Mark Birnbaum, a bár tulajdonosának az asztalához. A lap a beadványra hivatkozva azt írja, hogy 2015. augusztus 27-én hajnali 1 óra körül a felperes barátja Bishophoz lépett, és megkérdezte, hogy készítene-e velük egy fényképet. Foxx erre azt mondta: „Bizony, bébi, neked bármit”, odament a nő asztalához, ahol több fotó is készült, és azt mondta a felperesnek: „Hú, szupermodell tested van” és „annyira jó az illatod. ” A beadványban az is szerepel, hogy azt mondta, hogy Gabrielle Unionra hasonlít.

A felperes azt állítja, hogy Foxx a karjánál fogva ráncigálta őt egy eldugottabb helyre, ahol benyúlt a felsője alá és elkezdte dörzsölni a melleit. Amikor a nő megpróbálta otthagyni a színészt, a férfi lecsúsztatta a kezét a nadrágján, „benyúlt a nadrágjába, és bedugta az ujjait a felperes hüvelyébe és a végbélnyílásába is.”

A kereset szerint a felperes barátja elkezdte keresni a nőt, és amikor megtalálta a nőt, Foxx elengedte az áldozatát. A bejelentés szerint egy biztonsági őr látta a történteket, de nem avatkozott bel, sőt, inkább távolabb ment. Birnbaum és Catch NYC szintén vádlottként szerepel a perben.

A nő azt állítja, hogy „súlyos érzelmi szorongást, megaláztatást, zavart, poszttraumás stressz-zavart és egyéb fizikai és érzelmi károsodást szenvedett és szenved továbbra is”, és kártérítési és büntető jellegű kártérítésért perel.

Foxx képviselője nem reagált a magazin megkeresésére.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés