Elásná a csatabárdot III. Károly király, kész békét kötni Harry hercegékkel

  • Sztárok
Horváth Fanni portré Horváth Fanni

II. Erzsébet királynő halála megviselte a brit királyi család tagjait, és úgy néz ki, hogy a továbbiakban nem szeretnének viszályt egymás között, így III. Károly király és legkisebb fia, Harry herceg végre kibékülne egymással. Az új uralkodó feltett szándéka, hogy a családja a továbbiakban ne a botrányok miatt kerüljön az újságok címlapjára.

A király nagyon reménykedik abban, hogy a gyász közelebb hozza a családhoz Harry herceget és Meghan Markle-t is, sőt még arra is hajlandó az uralkodó, hogy tárgyaljon Archie és Lilibet címeiről, amiket korábban nem kaptak meg - írja a Life.

A királyi család szakértője azt nyilatkozta, hogy III. Károly királynak nem lesz egyszerű kitörni édesanyja árnyékából, de nem lehetetlen. Viszont mindenképpen jó példát kell mutatnia azzal, hogy helyre tudja állítani a család békéjét. Harry a temetési ceremóniák során megtapasztalhatta, hogy mivel jár az, hogy kilépett a királyi családból, és sokak szerint már megbánta ezt a döntését.

Egyesek szerint Meghan, a sussexi herceg felesége is hajlik a békülésre, olyannyira, hogy hazautazásuk előtt négyszemközti találkozót kért apósától. Nagyon úgy néz ki, hogy még azelőtt el szeretnék ásni a csatabárdot, hogy visszatérnének az új kaliforniai otthonukba.

Cimkék:
  • III. Károly király
  • Harry herceg
  • békülés
  • Meghan Markle
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet